Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Zipabox

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€199,95
€169,95
  • Informatie
  • Reviews

Zipato Zipabox

 

Met Zipabox van Zipato kunt u een zeer groot assortiment aan slimme apparaten in uw woning integreren. Standaard ondersteund de Zipabox het draadloze Z-Wave technologie. Dit is uit te bereiden met verschillende draadloze en bedrade protocollen zoals ZigBee, EnOcean, 433Mhz, KNX en veel meer. Door het modulair design kunt u het systeem naar eigen wens inrichten. 

De Zipabox kan geprogrammeerd en geconfigureerd worden met een zeer gebruiksvriendelijke webinterface. In de interface kunt u nieuwe apparaten toevoegen. Met de Zipato Rule creator kunt u eenvoudig scenes programmeren en het systeem zo naar uw voorkeuren instellen.

 

 

Modulair

De Zipabox van Zipato begint met de Main unit dit is het hart van het systeem en geeft de mogelijkheid om direct Z-Wave compatibele apparaten aan te sturen. Vanuit hier kunt u het systeem naar eigen voorkeur aanpassen. Zo kunt u modules toevoegen voor andere draadloze technologieën zoals ZigBee, EnOcean en 433Mhz. Zo bent u instaat om ook apparaten zoals de Philips Hue, Osram Lightify, Somfy en KlikAanKlikUit aan te sturen. Hiernaast zijn er ook modules om bedrade systemen zoals KNX, Serieel, of uw slimme meter te koppelen. De optionele back-up module voorziet de Zipabox van een noodstroom voorziening en software back-up.

 

 

 

 

In de Cloud

De software van Zipato draait volledig in de cloud op krachtige servers van Amazon. Door de software in de cloud te draaien kon het ontwerp van de zipabox zeer licht en klein blijven. Hierdoor hoeft u ook geen updates bij te houden en blijft u altijd beschikken over de laatste functionaliteit. Dit alles maakt dat de Zipabox voor een zeer concurrerende prijs kan worden aangeboden. Voor het configureren en ontvangen van meldingen bent u wel afhankelijk van de leverancier. Kan de Zipabox door het verliezen van de verbinding geen connectie meer maken met de servers dan kunt u wel al uw apparaten normaal blijven bedienen en worden scenes gewoon uitgevoerd.

 

 

 

 

Overal controle

Met de Zipabox bent u altijd online en heeft u altijd toegang tot uw huis of u nu thuis bent, bij familie of aan de andere kant van de wereld. Zowel voor Android als iOS zijn apps beschikbaar om op uw smartphone of tablet te gebruiken. Met een webbrowser krijgt u op elk apparaat toegang tot de portal waarin u heel uw huis kan configureren en bedienen. Alle verbindingen worden beveiligd zodat alleen u toegang heeft tot uw woning.

 

 

Rule Creator

In de Portal krijgt u toegang tot de Zipato Rule creator waar u eenvoudig uw domotica systeem naar wens kunt inrichten. De Rule creator geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om verlichting met behulp van klokken en timers in te laten schakelen. Alle apparaten kunnen vanuit hier bedient en gemonitord worden. De Rule creator is gebaseerd op het programma "Scratch" een intuïtief programmeer taal van MIT. Hierdoor is de Rule creator zeer eenvoudig in gebruik en snel te leren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen