Secure Thermostaat

Koppel de Secure thermostaat aan de Fibaro Home Center

Om de Secure thermostaat te koppelen aan de Fibaro Home Center moet u de volgende stappen doorlopen.

Koppel SRT321 met de Fibaro Home Center

- Zorg dat de thermostaat in de buurt is van de Fibaro Home Center

- Zet DIP switch 1 binnen in de Secure thermostaat op 'On'

Secure Thermostat DIL Switch Setting

- Draai het stuurwiel op de thermostaat tot het display 'L' weer geeft.

- Zet de Fibaro Home Center in "Learning mode" het toevoegen van apparaten.

- Druk op het midden van het stuurwiel op de Secure thermostaat terwijl het display 'L' weer geeft. 'L' zal knipperen en veranderen in 'LP'.

- Op de Home Center ziet u de configuratie starten.

- Wacht bij de configuratie op het ontwaken van het apparaat draai dan de knop op de thermostaat tot de letter 'n' en druk op de draaiknop.

- Zet DIP switch 1 in de thermostaat weer op 'Off'

Koppel SSR303 met de Fibaro Home Center

- Power de SSR303 volgens de bijgesloten handleiding

- Zet de Fibaro Home Center in "Learning mode" het toevoegen van apparaten.

- Druk op de 'Netwerk' knop van de SSR303. Deze kunt u herkennen aan de '>||<' teken op de knop.

- Het netwerk LED zal groen gaan knipperen en de Off LED zal rood gaan branden

- Op de Home Center ziet u de configuratie starten.

Koppel SSR303 aan SRT 321

- Zet DIP switch 1 binnen in de Secure thermostaat op 'On'

Secure Thermostat DIL Switch Setting

- Draai het stuurwiel op de thermostaat tot het display 'A' weergeeft.

- Druk op het midden van het stuurwiel

- Druk op de 'Netwerk' knop van de SSR303. Deze kunt u herkennen aan de '>||<' teken op de knop.

- Zodra de twee apparaten gekoppeld zijn zal het display 'AP' weergeven

- Zet DIP switch 1 in de thermostaat weer op 'Off'

Aanbevolen Configuratie

De ontwaak interval staat standaard op 900 seconden (15min). Dit betekend dat een nieuw temperatuur setpoint in het ergste geval na 15 minuten pas verandert wordt.

Om te testen kunt u de interval het beste op 300 seconden zetten (minimum is 240) echter zal de levensduur van de batterij hierdoor aanzienlijk verminderen.