Foscam support

Foscam is de wereldwijde marktleider op gebied van Low Cost IP-Camera’s. Foscam IP-camera's zijn ontworpen om live beelden en audio via het internet beschikbaar te stellen aan een webbrowser, app of lokale opname apparatuur.
Foscam staat vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen.

Fibaro integratie

Foscam heeft een goede integratie met de Fibaro Home Center. Voor het instellen van de Foscam zijn wel een aantal configuraties nodig. bekijk hier onder onze instructies hoe u de Foscam camera kunt installeren op uw Fibaro Home Center.

Foscam instellen in uw Fibaro Home Center

Heeft u na het volgen van de instructies nog problemen met het instellen van uw foscam IP camera neem dan contact op met onze klantenservice.

Firmware update

Foscam brengt regelmatig nieuwe firmware uit met verbeteringen op het gebied van functionaliteit maar ook veiligheid. Wij raden aan altijd de nieuwste firmware te gebruiken voor uw Foscam camera.
De firmware kunt u hier bekijken en downloaden. Twijfelt u over de juiste firmware voor uw Foscam camera neem dan contact met ons op.