Fibaro YouTube Kanaal

Het aanmaken van ruimtes

Deze instructie video laat zien hoe gemakkelijk het is om ruimtes en kamers toe te voegen in de Fibaro Home Center 2.

Het toevoegen van Z-Wave apparaten

Deze instructie video laat zien hoe gemakkelijk het is om een Z-Wave apparaat toe te voegen in de Fibaro Home Center 2.

Het installeren van een dimmer module

In deze instructie video kunt u zien hoe gemakkelijk het is om een Fibaro Z-Wave dimmer te installeren.

Foscam IP-camera installatie voor de Fibaro Home Center

Een stap voor stap instructie hoe u, uw Foscam IP-camera kunt instellen in de Fibaro Home Center.