Fibaro Scenes

Virtual device toggle functie

Deze handleiding beschrijft hoe u met een virtual device de power knop kunt gebruiken als toggle knop. Onder toggle knop word verstaan dat als de lamp aan is en er word op deze knop gedrukt dat deze uit gaan en andersom.

Verander apparaat settings via een scene

In deze handleiding beschrijven we hoe je Z-Wave apparaat instellingen kan veranderen in een scene of virtueel device. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld de LED ring van een Wall plug te veranderen of het geluid van een sirene.

Gebruik van globale variabele

Deze handleiding beschrijft hoe je een globale variabele maakt en gebruikt in een scene.

Laat uw woning automatisch in nachtmodus gaan

Deze handleiding beschrijft hoe u met de Fibaro Home Center uw woning automatisch in nachtmodus kunt laten gaan.

Persoonlijke notificaties via Pop-up

Deze handleiding beschrijft hoe u persoonlijke notificaties kunt maken die doormiddel van een Pop-up op uw smartphone of tablet komen.

Fibaro/IFTTT locatie bepaling

Deze handleiding beschrijft hoe u met behulp van de locatiebepaling van uw telefoon een scene kunt aansturen binnen Fibaro. Er zijn 2 methodes; direct met behulp van de Fibaro polling of met behulp van IFTTT.

Verlichting inschakelen op beweging

Deze handleiding beschrijft een scene waarmee de verlichting automatisch ingeschakeld wordt wanneer u een ruimte binnenkomt en de verlichting in de ruimte onder het gewenste licht (lux) niveau is. Met één druk op de knop schakelt u alle verlichting weer uit.

Automatisch multimedia inschakelen

Deze handleiding beschrijft een scene waarmee u multimedia apparaten zoals een TV en versterker automatisch inschakelen wanneer u de TV decoder aanzet.

Notificatie van uw wasmachine status

Deze handleiding beschrijft hoe u op basis van het stroomverbruik, de status van de wasmachine of ander huishoudelijk apparaat terug kunt laten koppelen naar een smartphone.