Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Gas & Water monitor

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€139,00
€116,95
  • Informatie
  • Reviews

Smappee Gas & Water monitor

 

De Smappee Gas & Water monitor houdt voor u het gas en water verbruik in de woning bij en presenteert dit in de Smappee app. U krijgt hiermee een helder inzicht in uw gas en water verbruik en helpt u zo te bezuinigen op uw energierekening. Het verbruik kan weergegeven worden per dag, maand of per jaar inclusief een kostenplaatje zo weet u exact wat u verbruikt. Omdat de Smappee het standaard verbruik van u kent kan hij een abnormaal veel gas of water verbruik detecteren en u zo ook alarmeren. De meter toont u ook nog de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid van de ruimte.

 

 

Behoud controle over uw totale energieverbruik met de oplossing van Smappee

 

Werkt met Smappee Energiemonitor

De Smappee Gas & Water monitor werkt perfect samen met de Smappee Energie monitor en zorgt er voor dat u niet alleen overal de beschikking heeft over het stroomverbruik maar ook over het verbruik van uw gas en water. De Smappee Gas & Water monitor maakt door middel van bluetooth verbinding met de Energie monitor tot een bereik van 20 meter. Door het grote bereik hoeft de energie meter en de gas en water meter niet bij elkaar in de buurt te zitten.
 

 

Standalone gebruik

Natuurlijk werkt de Smappee Gas & Water monitor ook zonder gebruik te maken van de Energie monitor. Gebruikt u de Smappee Gas & Water monitor standalone dan verzend hij het opgenomen verbruik door middel van bluetooth naar uw smartphone of tablet. Via de smartphone update de Smappee Gas & Water monitor de data naar de Smappee server zodat de data behouden blijft en u deze altijd terug kan zien. De Smappee zelf kan tot één maand data intern opslaan en verzend deze zodra de smartphone in bereik komt.
 

 

Eenvoudige instalatie

De Smappee Gas & Water monitor wordt geleverd met twee sensoren. Eén optische sensor die reflecterende cijfers of strepen detecteert en één reedcontact sensor voor meters met een magneet of puls output. Door de zelfklevende montage plaatjes zijn deze sensoren eenvoudig te installeren. Bekijk de Smappee Gas & Water monitor handleiding voor een uitgebreide uitleg over de installatie van deze sensoren.

Tot nu toe werkt de Smappee Gas & Water monitor sensoren nog niet met digitale meters!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen