Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Energiemonitor

(1)
Brand Name :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vraag ons naar de te verwachten levertijd
€229,00
 • Informatie
 • Reviews
 • Product Tags

Smappee meet uw energieverbruik!

Wilt u ook meer inzicht in het energieverbruik zonder tussen alle apparaten een extra meetapparaat te moeten installeren?

Met het kleine Smappee apparaatje kan het inmiddels!

Smappee is een energiemeter voor thuis die realtime-informatie verstrekt over het verbruik van alle apparaten. Met één enkele meter houdt Smappee exact bij hoeveel stroom er in je huis wordt verbruikt. Smappee gaat in huis op zoek naar alle apparaten die stroom verbruiken en na verloop van tijd herkent Smappee dan ook de apparaten die gebruikt worden, zodat je er precies achter komt waar alle energie door verbruikt wordt.

Wanneer u ook beschikt over Zonnepanelen op het huis dan kunt u de Smappee tegelijkertijd ook gebruiken om inzichtelijk te maken wat de opbrengsten hiervan zijn.

De installatie van smappee is eenvoudig en veilig, en er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden aan de elektriciteitsvoorzieningen. Mocht u na het bekijken van het installatiefilmpje hier twijfels over hebben dan neem contact met ons op. Wij kunnen de Smappee voor een kleine vergoeding eventueel bij uw komen installeren.

Met de gratis beschikbare App's in de app store en google play kunt u overal vandaan uw energieverbruik bekijken met uw telefoon of tablet. De smappee-app stelt vast hoeveel energie je huishoudelijke apparaten verbruiken en hoeveel dat kost. Deze gegevens worden weergegeven in inzichtelijke grafieken en tabellen. Hierdoor kunt u dus bijvoorbeeld zien of u per ongeluk vergeten bent de strijkbout uit te zetten.

Middels de bijgeleverde Smappee tussenstekker kunt u ook vanuit de Smappee applicatie een apparaat op afstand in- en uit schakelen. Dit kan eventueel ook door het maken van een scenario door de stekker te laten schakelen op het moment van zonsondergang en zonsopgang voor bijvoorbeeld de tuinverlichting.

Er wordt één gratis Comfort Plug meegeleverd.

 • Krijg met Smappee volledig inzicht in uw elektriciteitsverbruik en de eventuele opbrengsten.
 • Geen abonnementskosten, dit is een éénmalige aankoop.
 • Gratis smappee app in de App Store en Google Play en verkrijg automatisch updates
 • Eenvoudige installatie.
 • Krijg inzicht in het verbruik per apparaat en bespaar hierdoor tot wel 12% besparing op de elektriciteitskosten, zonder in te boeten op comfort.
 • Grafieken van verbruik en kosten per dag, maand of jaar.
 • Berichten, overzichten en tips over verbruik via de app.
 • Apparaten op afstand in- en uitschakelen met een Comfort Plug.
 • Webinterface voor het bekijken van je energieverbruik en het downloaden van de verbruiksgegevens.
 • Draag bij aan een beter klimaat!

Alle informatie die Smappee verzameld wordt anoniem opgeslagen. Hierdoor hoeft u er niet bang voor te zijn dat andere personen deze informatie kunnen gebruiken.


Kijk hier hoe u de Smappee kunt installeren. Smappee installatie
 


LET OP! Heeft u een 3-fasige aansluiting in de woning en wilt u de Smappee combineren met zonnepanelen dan heeft u het model Smappee Solar nodig. Met een 1-fasige, 3-fasige of 1-fasige installatie met zonnepanelen volstaat de standaard Smappee

Graag bij de bestelling aangeven of een NL of BE comfortplug geleverd dient te worden.

Wanneer de smappee op werkdagen voor 9.00 uur wordt besteld kan deze dezelfde dag nog worden verzonden anders de eerstvolgende werkdag.

 

Bart 26-05-2015 20:26

Smappee is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Door dit systeem krijg je eenvoudig en snel inzicht in verbruikpatronen en kan je onderbouwd maatregelen nemen om je installatie te optimaliseren. Modulerende verbruikerspatronen worden niet altijd herkend...
TIP: locking van de stroomklemmen goed controleren bij installatie; smappee heeft een webservertje aan boord die je nog extra configuratie mogelijkheden biedt;

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen