Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Betaalmethoden

Veilig betalen

Alle genoemde prijzen op domoticawerkt.nl staan vermeld inclusief BTW. Zodra uw betaling is ontvangen zal uw bestelling worden verwerkt. Hieronder vindt u een overzicht met de betaalmogelijkheden die wij acepteren:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Creditcard
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)

Betalen met iDEAL (Multisafepay)

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Hierdoor kunnen wij direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Het gebruik van iDEAL is geheel gratis. U betaalt hiervoor geen transactiekosten.


Betalen met Paypal

Beschikt u over een Paypal account? Dan kunt u met behulp van dit account direct geld overmaken. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Het gebruik van Paypal is geheel gratis. U betaalt hiervoor geen transactiekosten.

Per Bank

Na de bevestiging van uw bestelling ontvangt u van ons per email een factuur waarop u alle gegevens terug kunt vinden om het totaalbedrag per bank over te maken. U schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Houd u er rekening mee dat de verwerkingstijd van uw betaling kan oplopen tot twee werkdagen. U kunt het totale orderbedrag overmaken op rekeningnummer NL52 ABNA 0578 3522 30 t.n.v. Bazelmans Domotica Solutions onder vermelding van uw factuur en ordernummer. Wanneer het volledige bedrag door ons is ontvangen wordt uw aankoop verzonden.

Het gebruik van een vooruitbetaling is geheel gratis. U betaalt hiervoor geen transactiekosten.