Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Domoticawerkt.nl de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Domoticawerkt.nl en Bazelmans Domotica Solutions V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Domoticawerkt.nl, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Domoticawerkt.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Domoticawerkt.nl bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Domoticawerkt.nl wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Domoticawerkt.nl danwel de respectievelijke eigenaren c.q. houders. Het gebruik van het logo van Domoticawerkt.nl is alleen toegestaan na toestemming van Bazelmans Domotica Solutions V.O.F.