Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Flush PWM thermostaat

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€68,95
€49,95
  • Informatie
  • Reviews

Qubino Flush PWM Thermostaat

 

Met de Flush PWM thermostaat kunt u, uw verwarmingskleppen door middel van PWM sturing aan sturen. Het is dus mogelijk om de opening van de klep te regelen en voorkomt zo pulsen in uw waterleiding. In combinatie met de meegeleverde temperatuursensor kan deze module uw woning verkoelen en verwarmen. Doordat de module geen gebruik maakt van een display of knoppen wordt deze in zijn geheel weggewerkt en blijven uw muren netjes strak. Door middel van uw smartphone of tablet is de temperatuur eenvoudig aan te passen.

 

PWM gestuurde kleppen.

 

Lineaire klep sturing

De Qubino Flush PWM Thermostaat kan door middel van een PWM sturing verwarmingskleppen aan sturen. Door de PWM sturing is het mogelijk om een lineaire flow controle te realiseren. Door de volledige controle van de klep wordt voorkomen dat er pulsen ontstaat in de waterleidingen.

Geen knoppen

De Qubino Flush PWM thermostaat heeft zelf geen display of knoppen om de thermostaat in te stellen dit gebeurd allemaal via uw domotica systeem. Doordat de module geen knoppen heeft is deze in zijn geheel weg te werken en heeft u niks op uw muur zitten. Door middel van uw smartphone of tablet is de module eenvoudig in te stellen. Natuurlijk kunt u ook via uw domotica systeem de thermostaat een automatische programma laten aflopen.

Temperatuur sensor

De Qubino Flush PWM thermostaat wordt geleverd inclusief temperatuursensor. Deze temperatuursensor is nodig voor de werking van de module en afhankelijk van de gemeten temperatuur wordt de ruimte geregeld. Doordat de temperatuur sensor los geplaatst kan worden van de module kan deze ergens anders worden geplaatst. Zo kan de module in een andere ruimte geplaatste worden, in de vloer voor de vloerverwarming of op de verwarmingspijp om een weesafhankelijke regeling te creëren. 

Extra sensor

De Qubino Flush PWM thermostaat heeft drie ingangen. De eerste ingang is om de thermostaat handmatig te schakelen naar uit of automatisch. De twee andere ingangen kunnen gebruikt worden om binaire sensoren aan te sluiten. Zo kunt u een deursensor aansluiten om de verwarming uit te schakelen wanneer deze open staat.

Compatibiliteit

Type gateway Compatible Software versie Opmerkingen
Fibaro Home Center Lite V4.062  
Fibaro Home Center 2 V4.062  
Benext gateway    

Compatible

Beperkt Compatible

Niet Compatible

Onbekend

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen