Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Din dimmer

(1)
Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€59,95
€49,95
  • Informatie
  • Reviews

Qubino Din Dimmer

 

De Qubino Din Dimmer is een LED dimmer module met Din rail bevestiging. Door de Din rial bevestiging kan deze gemakkelijk in de meterkast of in een schakelkast gemonteerd worden. De Dimmer module heeft tevens de mogelijkheid om een wandschakelaar aan te bevestigen en meet het energie verbruik van de aangesloten verlichting.

 

 

Lamers 23-05-2015 19:36

Ik heb deze dimmer in de keuken ingebouwd achter een bestaande schakelaar. Aan deze dimmer zit een armatuur met spotjes van in totaal 150 watt. De verlichting is nog steeds te schakelen met de bestaande schakelaar. Al heb ik deze helemaal niet meer nodig nu de verlichting in het domotica systeem opgenomen is. De verlichting word nu geschakeld op basis van beweging i.c.m. het natuurlijk licht aanwezig in de ruimte. Handig als je met je handen vol de keuken in loopt. En overdag hoeft de verlichting niet 100% aan.
Op de Qubino dimmer heb je meerdere ingangen welke voor schakelaars te gebruiken zijn of in mijn geval een bewegings-melder i.c.m een bestaande schakelaar.
Je zou er ook deurcontacten op kunnen aansluiten, wat mij betreft een leuke controller met veel mogelijkheden en snelle response!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen