Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Flush aan/uit thermostaat

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€68,95
  • Informatie
  • Reviews

Qubino Flush aan/uit Thermostaat

De Flush aan/uit thermostaat is perfect om uw verwarming in huis geautomatiseerd te regelen. In combinatie met de meegeleverde temperatuur sensor kan deze module bijna elke warmtebron aan sturen. Of het nu een boiler, HR ketel of elektrische vloerverwarming is. Doordat de module geen gebruik maakt van een display of knoppen wordt deze in zijn geheel weggewerkt en blijven uw muren netjes strak. Door middel van uw smartphone of tablet is de temperatuur gemakkelijk aan te passen.

Regel uw verwarming zonder knoppen

Elke warmte bron

Doordat de Qubino Flush aan/uit thermostaat gebruik maakt van een aan/uit regeling met een 230VAC of 24VDC spanning is bijna elke warmtebron te regelen met deze thermostaat. Zo kunt u een traditionele HR ketel regelen, een boiler, vloer verwarmingskleppen, elektrische verwarming of infrarood panelen.

Geen knoppen

De Qubino Flush aan/uit thermostaat heeft zelf geen display of knoppen om de thermostaat in te stellen dit gebeurd allemaal via uw domotica systeem. Doordat de module geen knoppen heeft is deze in zijn geheel weg te werken en heeft u niks op uw muur zitten. Doormiddel van uw smartphone of tablet is de module makkelijk in te stellen. Natuurlijk kunt u ook via uw domotica systeem de thermostaat een automatische programma laten aflopen.

Temperatuur sensor

De Qubino Flush aan/uit thermostaat wordt geleverd inclusief temperatuur sensor. Deze temperatuur sensor is ook nodig voor de werking van de module en afhankelijk van deze module wordt de temperatuur geregeld. Doordat de temperatuur sensor los is van de module kan deze ergens anders geplaatst worden. Zo kan de module in een ruimte geplaatste worden, in de vloer voor de vloerverwarming of op de verwarmingspijp om een weersafhankelijk regeling te creëren. 

Extra sensor

De Qubino Flush aan/uit thermostaat heeft drie ingangen. De eerste ingang is om de thermostaat handmatig te schakelen naar uit of automatisch. De twee andere ingangen kunnen gebruikt worden om binaire sensoren aan te sluiten. Zo kunt u een deur sensor aansluiten om de verwarming uit te schakelen wanneer deze open staat.

Compatibiliteit

Type gatewayCompatibleSoftware versieOpmerkingen
Fibaro Home Center Lite V4.062
Fibaro Home Center 2 V4.062
Benext gateway

Compatible

Beperkt Compatible

Niet Compatible

Onbekend

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen