Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Anna de slimme thermostaat

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€199,00
  • Informatie
  • Reviews
Anna is een zelflerende thermostaat die de temperatuur in huis regelt. Anna is met de grootste zorg ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland aan de hand van wensen van Nederlandse consumenten. Een subtiel element aan uw muur. Passend in iedere woning. U bedient Anna via uw smartphone of tablet, maar u kunt haar ook aanraken. Rechts voor warmer, links voor kouder. Anna laat met kleur zien dat ze doet wat u vraagt.

Geen abonnement, geen maandelijkse kosten, geen verbondenheid aan een energieleverancier
U bedient Anna via uw tablet of smartphone, maar u kunt haar ook aanraken
Anna werkt voor u. Kies een bespaarmodus, zij doet de rest
Anna vindt: De data is van u. U houdt de controle over uw eigen data
Anna schakelt zichzelf uit als u weg bent en aan als u terugkomt

Samen met Anna maakt u supersimpel een dagelijks schema. Daarop stelt Anna de temperatuur in uw huis in. Maar daarmee houdt het niet op. Anna leert van uw levensstijl en programmeert zichzelf. Zo wordt uw temperatuurschema steeds meer ingesteld op uw daadwerkelijke dagritme. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen.Geo-fencing

Anna gebruikt ‘geo-fencing’ om te bepalen of u (en/of andere bewoners van het huis) in de buurt bent. Als u wilt, schakelt Anna zichzelf uit als u weg bent en aan als u op weg naar huis bent. Anna wacht altijd op u. Ook als u wat later bent.

Zelf lerend

Anna weet wat voor weer het bij u buiten is en houdt daar rekening mee. Anna is uniek. Ze leert niet alleen van u, ze werkt ook voor u. U kiest een bespaarmodus. Vindt u comfort het belangrijkst? Dan stelt u ‘Comfort’ in. Wilt u duurzaam leven, maar toch op een comfortabele manier, dan kiest u voor ‘Eco’. Als ‘Green Crusader’ bespaart u optimaal: Anna doet een ‘tikkie terug’ ten opzichte van uw huidige levensstijl.

Veiligheid

Anna weet hoe belangrijk privacy is. En Anna vindt: uw data is van u. Daarom stelt ze geen verborgen voorwaarden. U houdt de controle over uw eigen data. U hoeft niet bang te zijn dat Anna gegevens doorspeelt aan derde partijen. Dat belooft ze.

Is Anna geschikt voor uw cv ketel?

Anna kan omgaan met de meest moderne ketels, maar niet met allemaal. Anna werkt met alle cv-systemen die kunnen worden geschakeld op aan/uit (max 24V,1A) of werken met OpenTherm. Anna kan niet geinstalleerd worden in huizen met bijvoorbeeld een warmtepomp of standsverwarming.

Twijfelt u of Anna werkt met de cv-ketel? vraag het ons of neem contact op met de fabrikant of installateur van de cv-ketel en vraag of deze werkt met OpenTherm of aan/uit.

Welke zaken zijn er verder nodig om Anna te kunnen installeren in huis?

  • Een netwerkaansluiting of voldoende WiFi bereik bij uw cv-ketel (minimaal 2 streepjes op uw smartphone)
  • Een vrij stopcontact naast de cv-ketel
  • Een smartphone of tablet met iOS of Android waarop de Anna app geïnstalleerd kan worden.

Ons advies is om de Smile, het apparaatje dat bij de cv-ketel geïnstaleerd dient te worden, via een vaste netwerkverbinding aan te sluiten om er voor te zorgen dat de thermostaat vanuit de Anna app direct en snel reageert. Mocht u niet beschikken over een netwerkaansluiting bij de cv-ketel kunt u ook gebruik maken van een powerline adapter of WiFi range extender.
 

  Anna handleiding
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen