Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Hue smart led GU10 Led lamp

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€59,95
€46,95
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Met de Philips Hue persoonlijke draadloze verlichting ervaart u licht op een nieuwe manier. Speel met tonen, contrast, wit licht en een heel spectrum aan kleuren om de ideale sfeer te creëren. De Philips Hue lampen zijn aan te sturen met uw smartphone of tablet maar ook automatische doormiddel van uw domotica systeem zoals de Fibaro Home Center.

 

Hue Bridge

De Hue-bridge is de koppeling tussen de Hue lampen en het internet waardoor u deze kunt aansturen doormiddel van uw smartphone, tablet of domotica systeem. U kunt tot wel 50 lampen tegelijk aan één Hue bridge koppelen. Koppel de Hue bridge aan uw router en open de app op uw smartphone. Wanneer u de app voor de eerste keer opent, zoekt deze naar uw bridge en maakt de app verbinding met de lampen. Daarna kunt u de app gebruiken om de draadloze lampen te bedienen.

Hue Lampen

Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd. De hue-lampen passen in uw bestaande armaturen. Kies uw gewenste fittingen of armaturen, draai de draadloze lampen erin en schakel de verlichting in. Zo simpel is het.

 

 

 

Creëer de gewenste sfeer

De Philips Hue LED-lampen geven je licht uit een bijna oneindig kleurenbereik. Kies voor warm wit en subtiel licht, of juist voor intense kleuren tijdens jouw feestelijke avonden. Met de Philips hue creëert u voor elke gelegenheid de juiste sfeer. U kunt kiezen uit een van de door experts ontwikkelde lichtinstellingen zoals 'Concentrate', 'Energize', 'Relax' of 'Reading'. Natuurlijk kunt u ook uw eigen kleur en contrast selecteren.

 

 

Bedien uw lampen handmatig of automatisch

Met de intuïtieve app van Philips kunt u gemakkelijk zowel binnenshuis als buitenshuis uw verlichting in- en uitschakelen en de juiste sfeer creëren. De app bevat een timer functie waardoor u ontspannen wakker wordt met de gewenste sfeer in huis. Door gebruik van het IFTTT protocol kunt u het Hue-systeem laten reageren op acties van uw telefoon zoals het weer, inkomende berichten of socialmedia.

Wilt u, uw lampen verder automatiseren door bijvoorbeeld direct de juiste sfeer in te laten gaan bij het inschakelen van een film of welke scene dan ook. Gebruik de Hue dan in combinatie met een domotica systeem.

 

 

Combineer de Philips Hue smart led met Fibaro

De Philips Hue lampen werken perfect samen met de Fibaro Home Centers. Doordat Fibaro voor de Philips Hue een special plug-in heeft gemaakt is het heel gemakkelijk om de lampen te koppelen aan de Home center. Wanneer u de Hue-bridge en lampen heeft geïnstalleerd kunt u deze eenvoudig door een druk op de knop koppelen aan de Home Center. Alle Hue lampen in uw systeem zijn nu afzonderlijk toegevoegd aan uw Home Center en u kunt de verlichting aansturen. Buiten het in- en uitschakelen kunt u ook de kleur, intensiteit en helderheid aanpassen. De plug-in kunt u zowel bij de Home center 2 als de Home Center Lite gebruiken. Wilt u de Philips hue verlichting met behulp van verschillende scenes aansturen dan kan dit alleen met behulp van de Fibaro Home center 2 deze moeten namelijk met behulp van de LUA codes aangestuurd worden. Bekijk de video hierlangs om te zien hoe dit werkt.

 

 

Creëer jouw sfeer
Plug & Play
Friends of Hue
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Hue