Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Lightify RGBW LED strip

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€69,95
  • Informatie
  • Reviews

Lightify de persoonlijke verlichting van Osram een revolutionaire stap in verlichting. Door gebruik van RGB LEDs verboden met uw smartphone of tablet stelt u in staat om altijd de juiste sfeer te creëren in uw huis.

Met de LED strip van Lightify heeft u nog meer vrijheid om extra sfeer in huis te creëren. U kunt de LED strip plakken waar u wilt, in het stopcontact steken en u bent klaar. De Lightify LED strip is ideaal voor accent verlichting onder of achter een kast, achter uw tv of in de keuken.

De LED strip is voor uitbereiding op het Lightify systeem. Voor de aansturing van de strip heeft u een Lightify hub nodig. Deze hub vind u in het Lightify pakket.

Stuur uw verlichting induvidueel aan of in groepen en zorg voor de juiste sfeer in elke kamer zelfs in uw tuin. Met de starter kit en de gratis app kunt u snel aan de gang.

Download the LIGHTIFY app from the Apple App Store (iOS7)

Download the LIGHTIFY app from the Google Play Store (Android 4.1)

Wilt u meer?

Het draadloze Lightify systeem is makkelijk uit te bereiden op elk moment. U kunt tot 50 verschillende LED producten koppelen aan een Lightify systeem. Zo kunt u al de verlichting aan sturen vanaf een app.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen