Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Wall switch

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€39,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

De NodOn Wall switch kan direct verschillende Z-Wave apparaten aansturen. Met de Wandschakelaar kunnen scenes getriggerd worden op uw Z-Wave gateway zoals de Fibaro Home Center. De NodOn Wall switch kan ook gebruikt worden om direct Z-Wave apparaten aan te sturen zonder het gebruik van een gateway. De wandschakelaar wordt geleverd met een enkele en dubbelvoudige schakelaar waarmee u twee of drie knoppen heeft om te bedienen.

 


Primair controller

De NodOn Wall switch kan als secundair controller gebruikt worden om scenes en apparaten op uw gateway aan te sturen maar ook als primair controller. Dit betekend dat u het apparaat kan koppelen aan een Z-Wave device zoals de Fibaro Wall plug zonder tussenkomst van een gateway. Wilt u nu iets aansturen maar nog niet direct een compleet systeem aanschaffen dan is dit een mooie oplossing


 


 

 

Z-Wave plus

Door dat de NodOn Wall switch gebruik maakt van het nieuwe Z-Wave plus protocol is de afstandsbediening zeer zuinig. Zo gaat de afstandsbediening tot 2 jaar mee op één knoop cel batterij.


 


Enkel of dubbelvoudige schakelaar

De Wall switch wordt geleverd met een enkel- en dubbelvoudige schakelaar zo kunt u zelf bepalen hoeveel knoppen u nodig heeft. Met de dubbelvoudige schakelaar heeft u vier knoppen die allemaal vier functies kunnen bevatten. Enkele druk, dubbele druk, lange druk en loslaten.


 


 

 


 

 

 

 

Communicatie Type: Z-Wave
Frequentie: 868,42 Mhz
Afmetingen: 80mm x 80mm x 15mm
Voeding: CR2032 batterij
Draadloos bereik: 30m binnenshuis
Aansluitingen: 4 knoppen
Max belasting: -
Compatibiliteit: Fibaro, Qubino, BeNext, Aeotec,
Afwerking: -
Extra: -
Werktemperatuur: 0-40 ° C
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen