Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Soft remote

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€42,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

De NodOn Soft afstandsbediening kan direct verschillende Z-Wave apparaten aansturen. Met de afstandsbediening kunnen scenes getriggerd worden op uw Z-Wave gateway zoals de Fibaro Home Center. De Soft afstandsbediening kan ook gebruikt worden om direct Z-Wave apparaten aan te sturen zonder het gebruik van een gateway.

 


Primair controller

De NodOn Soft remote kan als secundair controller gebruikt worden om scenes en apparaten op uw gateway aan te sturen maar ook als primair controller. Dit betekend dat u het apparaat kan koppelen aan een Z-Wave device zoals de Fibaro Wall plug zonder tussenkomst van een gateway. Wilt u nu iets aansturen maar nog niet direct een compleet systeem aanschaffen dan is dit een mooie oplossing


 


 

 

Z-Wave plus

Door dat de Soft remote gebruik maakt van het nieuwe Z-Wave plus protocol is de afstandsbediening zeer zuinig. Zo gaat de afstandsbediening tot 2 jaar mee op één knoop cel batterij.


 


4 knoppen

De SOFT remote heeft 4 verschillende knoppen die apparaten en scenes kunnen starten. Onder elke knop hangen vier verschillende acties. Enkele druk, dubbele druk, lange druk en het loslaten van de knop.


 


 

 


 

 

 

 

Communicatie Type: Z-Wave
Frequentie: 868,42 Mhz
Afmetingen: 55mm x55mm x 20mm
Voeding: CR2032 batterij
Draadloos bereik: 30m binnenshuis
Aansluitingen: 4 knoppen
Max belasting: -
Compatibiliteit: Fibaro, Qubino, BeNext, Aeotec,
Afwerking: -
Extra: -
Werktemperatuur: 0-40 ° C
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen