Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Home start met 2x Circle

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€129,95
€79,95
  • Informatie
  • Reviews

De Home Home Start van Plugwise is een starterspakket voor iedereen die wil beginnen met energie te besparen. Het pakket bestaat uit de Plugwise USB stick, dit is de gateway/controller van het Plugwise systeem die u aanmeldt op uw LAN of WiFi netwerk. Daarnaast bevat het pakket 2 Circles (pluggen) waar u uw elektrische apparaten/verlichting op aan kunt sluiten.

Het pakket kan altijd worden uitgebreid. Hiervoor kunt u klein beginnen met het Home Start Extension pakket, dit zijn 3 extra pluggen die apparaten of verlichting kunnen meten en schakelen. Op deze manier kan met een minimale aanvulling een maximaal besparingspotentieel worden behaald.

Hoe werkt het?
U steekt een Circle in een stopcontact en sluit er één of meerdere (via een stekkerblok) apparaten of verlichting op aan. Vervolgens kunt u in de Plugwise app het stroomverbruik van het aangesloten apparaat (of apparaten) of verlichting uitlezen. U ziet hoeveel stroom er gebruikt wordt als het apparaat of de verlichting aan staat, maar ook hoeveel stroom er wordt gebruikt als het apparaat stand-by staat.

In de app kunt u overal vandaan (dus binnenshuis en buitenshuis) op elk gewenst moment de aangesloten apparaten of verlichting aan- of uitschakelen. Ook kunt u heel eenvoudig een schakelschema instellen om bijvoorbeeld de apparaten helemaal uit te schakelen als ze niet worden gebruikt. Zo voorkomt u dat uw apparaten stroom gebruiken als ze uitgeschakeld staan.

Verbruikshistorie
U kunt over een uur, dag, week, maand of zelfs een jaar terug zien hoeveel energie u heeft gebruikt en bespaard. U kunt uw data binnenshuis én buitenshuis altijd gratis bekijken, daar heeft u geen abonnement voor nodig. Uw data wordt volledig anoniem opgeslagen en met niemand gedeeld.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen