Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Heating Control

Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€119,95
€89,95
  • Informatie
  • Reviews

Benext Heating Control

De Heating Control is het centrale punt van uw klimaat omgeving.

U kunt de temperatuur van uw thermostaat op elk moment van de dag en overal ter wereld overschrijven via de online omgeving of met de mobiele App.

Daarnaast rapporteert dit product ook informatie over uw ketel of thermostaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kamertemperatuur, keteldruk, modulatiegraad of watertemperatuur.

Doordat dit product simpel tussen uw huidige thermostaat en uw ketel wordt geplaatst verandert er niets aan de huidige setup. U kunt nog steeds de thermostaat gebruiken zoals u dat gewend bent. U hoeft dus niet uw huidige thermostaat te vervangen.

Daarnaast bent u door middel van Regels en Lifestyles nog flexibeler in het gebruik van uw verwarming. U bespaart energie doordat u nooit meer per ongeluk de verwarming aan laat staan als u niet thuis bent.

Let op: dit product werkt alleen als de huidige communicatie tussen uw thermostaat en ketel gebruik maakt van het gestandaardiseerde modulerende protocol Open Therm. Als u er niet zeker van bent of uw thermostaat/ketel gebruik maakt van Open Therm, dan kunt u dat terugvinden in de gebruikershandleiding van de producten. 

  • wordt geleverd met 5Vdc adapter
  • eenvoudig zelf te installeren bij de ketel 
  • ondersteund verschillende merken en types ketels, boilers en thermostaten
  • monitor en bestuur uw kamerthermostaat met uw APP van benext.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen