Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

FI9900EP 2.0 Mp FHD BuitenWifi camera

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€129,95
  • Informatie
  • Reviews
De Foscam FI9900P IP Wifi camera is een mooi vormgegeven en een hoge kwaliteit 2.0 megapixel Full HD camera. Door de aluminium IP66 behuizing kan deze camera tegen alle weersomstandigheden en is hij ideaal voor gebruik buitenshuis. De camera kan doormiddel van Wifi draadloos verbonden wordne met uw netwerk. Met de smartphone app zijn de beelden vervolgens direct te bekijken.

Met behulp van de QR code kan de camera eenvoudig worden geinstalleerd en vervolgens zijn alle instellingen met behulp van een webbrowser aan te passen.
Door de geïntegreerde bewegingsdetectie kunt u de camera eenvoudig gebruiken als alarm en de camera een meldingen laten sturen naar uw telefoon.


Full HD 2.0 megapixel

Door het 2.0 megapixel Full HD (H264+) beeld heeft u altijd haar scherp beeld. Zowel op uw smartphone, tablet als PC. Met een resolutie van 1920 x 1080px

Night Vision

Door de 30 geïntegreerde IR leds en geoptimaliseerde IR technologie heeft u ook in het donker tot 20 meter zicht. Met duidelijke beelden in het donker verzekerd u zich zelf van optimale beveiliging

2x Magic Zoom 6x Digitale Zoom

Door de krachtige 2.0 megapixel sensor in combinatie met de magic en digitale zoom in de FI9900EP camera kunt u altijd inzoomen op gebeurtenissen in het beeld.

Simpele installatie

Door de simpele installatie met QR code is de camera met uw smartphone in 1 minuut te installeren.

Smartphone Upgrade

Het is nu mogelijk om uw Foscam camera te upgraden doormiddel van uw smartphone. Nu weet u zeker dat uw camera altijd de beste beveiliging en nieuwste features heeft.

Mobile App

Door de gratis mobile app kunt altijd en overal uw huis in de gaten houden.

Twee weg spraak

Door de speaker en microfoon in de camera kunt u twee kanten op communiceren. Zo kunt u de camera gebruiken voor het afschrikken van inbrekers.

Alarm/ Push notificaties

Ontvang geavanceerd notificaties over beweging en geluidsveranderingen in de omgeving van uw camera. Door de push notificaties naar uw telefoon heeft u altijd real-time meldingen van veranderingen in de omgeving

Power Over Ethernet

Door de Power over Ethernet functie hoeft u geen extra voedingskabels naar de camera te brengen. één enkele ethernet kabel is genoeg om de camera aan te sluiten. Beschikt u niet over een POE switch dan kan deze camera gewoon met behulp van de bijgeleverde voeding van stroom worden voorzien.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen