Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Starterkit

Brand Name :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vraag ons naar de te verwachten levertijd
€499,00
€495,00
  • Informatie
  • Reviews
Met dit starter pakket van Fibaro kunt u een goed begin maken met het automatiseren van uw woning.

Het pakket bevat de volgende onderdelen:
  • Home Center Lite
  • Motion Sensor
  • Wall Plug
  • Smoke Sensor
  • Door / Window Sensor
  • Flood Sensor

Mocht de set als kit niet meer leverbaar zijn dan wordt deze voor je samengesteld.

 

Home Center Lite

De Fibaro Home Center Lite wordt ingezet als basis voor uw domotica systeem. Hiermee automatiseert u de gehele woning. De HC Lite communiceert door middel van het draadloze Z-Wave communicatie protocol met apparaten en sensoren door de gehele woning.

De Home Center Lite is een klein apparaat, ongelooflijk snel en efficiënt. Bedien uw huis vanaf iedere plek ter wereld met behulp van een mobiele telefoon of tablet. Begin hiermee dus met het maken van uw eigen slimme woning vol comfort.

 Doordat Fibaro werkt met het draadloze Z-Wave communicatie protocol, vereist de installatie geen hak of breekwerk in huis. U kunt het installeren nadat uw huis volledig is ingericht.

 


 

 

Motion Sensor

De bewegingsmelder van  Fibaro is een multifunctionele Z-Wave sensor. Naast het detecteren van beweging kan deze module ook de temperatuur en de lichtintensiteit in een ruimte meten. tevens heeft de module een ingebouwde versnellingsopnemer waardoor manipulatie of diefstal van de module gedetecteerd wordt.

 

 


 

Wall plug

The Wall Plug van Fibaro is een uiterst compacte en intelligente stekker waarmee verlichting of andere apparatuur kan worden bedient via een Z-Wave controller. De tussenstekker kan maximaal belast worden tot een vermogen van 2500W.

In combinatie met het Fibaro domotica systeem kan de wall plug gebruikt worden voor het meten van het energieverbruik van het aangesloten apparaat. Daarnaast geeft de led ring met een kleur het verbruikte vermogen aan: een groene ring geeft aan een laag energieverbruik en een rode ring duidt op een zeer hoog verbruik.

  
 
 

Smoke Sensor

Deze rookmelder met een strak design en een klein formaat waarschuwt u voor een bedreiging van rook of brand. U wordt gealarmeerd door het akoestische signaal van de rookmelder. Laat het Fibaro domotica systeem vervolgens uw verlichting inschakelen en een alarmmelding doorsturen naar uw smartphone. Door het formaat van het rooster in de rookmelder kan de kleinste hoeveelheid rook snel worden detecteren. Hierdoor hoeft de rookmelder niet altijd in het midden van de ruimte geplaatst te worden en zorgt deze toch voor de veiligheid van u en uw gezin.

 


 

Door/ Window Sensor

Deze batterij  aangedreven Z-Wave detector van Fibaro werkt met behulp van een magneetschakelaar. De magnetische benaderingsschakelaar zal een melding geven wanneer de twee delen van de sensor verbonden of verbroken worden. Controleer hiermee de open en dicht gaande ramen en deuren binnen de woning. 
 

Flood sensor

Met een futuristisch design en compacte afmetingen waarschuwt deze overstromingssensor van Fibaro u voor dreigende overstromingen of snelle verhogingen en dalingen in temperatuur. Door het strakke design en kleine afmetingen is het gemakkelijk een plaats te vinden in uw huis om de veiligheid van de hele familie te waarborgen.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen