Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Opple LED verlichting

Opple LED verlichting

Nieuw in ons assortiment! Opple Led verlichting.

Met een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding de ideale vervanger voor uw traditionele verlichting. Met deze led lampen is verlichting vervangen verleden tijd.

Opple is marktleider in China op het gebied van ledverlichting en wil internationaal expanderen. De snelgroeiende led fabrikant had tot kort geleden alleen vestigingen in China, maar heeft nu ook kantoren in Dubai, Johannesburg en Sao Paulo, van waaruit 30.000 verkoop- en servicepunten in ruim vijftig landen in de groeimarkten van Zuid-Oost-Azie, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika worden bediend. Maar nu is ook Europa aan de beurt.

Opple (7000 werknemers, jaaromzet $ 600 mln) werd in 1996 opgericht door het echtpaar Wang Yaohai en Ma Xiuhui. Wang is president en Ma ceo van Opple. In navolging van Chinese merken als Alibaba (e-commerce), Haier (witgoed), Huawei (mobiele telefoons) en Lenovo (computers) wil Opple naamsbekendheid in Europa verwerven.

Van een lijst met Europese toplocaties bleven Brabant en Noordrijn-Westfalen over. Uiteindelijk heeft Opple gekozen voor de regio Eindhoven en heeft inmiddels in Best zijn Europese hoofdkantoor gevestigd.

Om een juiste indruk te krijgen van Opple en de led producten heeft domoticawerkt dan ook het hoofdkantoor bezocht. Dit bezoek heeft ons er van overtuigd dat Opple een grote speler op de Europese LED markt gaat worden. Het beschikbare assortiment LED lampen zal de komende 2 jaar sterk worden uitgebreid.

Bekijk hier snel eens de mogelijkheden, wij kunnen de led verlichting direct uit voorraad leveren.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden