Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Sirene

Brand Name :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vraag ons naar de te verwachten levertijd
€57,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

 

Een domotica systeem is uiterst geschikt om te gebruiken als alarm systeem. Dit kan een alarm systeem zijn voor inbraak of gevaar zoals brand of waterlekkage. Op het moment dat er gevaar dreigt is het belangrijk dat u en uw omgeving zo snel en duidelijk mogelijk gealarmeerd worden. Natuurlijk is het handig om via uw telefoon een melding te krijgen van de gebeurtenis. Maar u bent misschien niet altijd bij u telefoon in de buurt en niet alle mensen in uw omgeving krijgen dit bericht op hun telefoon. Hiervoor is de Aeotec Sirene een uitkomst. De Sirene van Aeotec geeft licht en een hoog tonig alarm signaal wanneer er een alarm is. Zo wordt u ook wanneer u ligt te slapen wakker gemaakt, worden de buren geallarmeerd en eventuele inbrekers verjaagd.

U kunt vijf verschillende tonen instellen in de Aeotec Sirene.

 

 

 

 

Tot 106dB

De Aeotec Sirene kan ingesteld worden tot een geluid van 106dB. Door dit hoog tonig geluid is de Aeotec Sirene goed te horen in heel het huis waar u hem ook installeert. Zo kunt u een alarm melding nooit missen.

Altijd veilig

Door dat de Aeotec Sirene gebruik maakt van een AES 128bits encryptie is deze ook veilig tegen inbraken van buitenaf. Zo kan niemand de sirene ongewenst uitschakelen.

Z-Wave plus

Door gebruik van de nieuwste Z-Wave 500 chip is heeft deze module 50% meer bereik en reageert hij 250% sneller. Hierdoor mist u nooit een alarm.

Nood batterij

Door de ingebouwde batterij in de Aeotec Sirene bent u altijd zeker van een sirene. Dit kan handig zijn bij stroom uitval of wanneer een inbreker het alarm probeert uit te schakelen.

 Communicatie Type: Z-Wave
Frequentie: 868,42 Mhz
Afmetingen: ..mm x ..mm x ..mm
Voeding: 24V DC
Draadloos bereik: 30m binnenshuis
Aansluitingen: 1x USB, 1x ethernet
Max belasting: -
Compatibiliteit: Fibaro, Qubino, BeNext, Aeotec, Danfoss
Afwerking: -
Extra: -
Werktemperatuur: 0-40 ° C
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen