Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Keyfob afstandsbediening

Brand Name :
Stock:
Op voorraad
Levertijd:
Dit product wordt binnen 24 uur verzonden.
€53,95
€49,95
  • Informatie
  • Reviews

 

Wanneer u gebruik maakt van een Z-Wave domotica systeem zijn er verschillende mogelijkheden om uw apparaten in of uit te schakelen. Door middel van sensoren en scenes kunt u bijvoorbeeld uw verlichting automatisch in laten schakelen of u pakt uw smartphone om bijvoorbeeld uw verlichting te dimmen. In de meeste situaties voldoet dit maar soms is het erg handig om gewoon een simpel afstandsbediening te kunnen gebruiken.

Wanneer u een afstandsbediening altijd bij de hand wilt hebben is de Key Fob GEN5 van Aeotec erg handig. U kunt hem gewoon als sleutelhanger gebruiken. Gebruik hem vervolgens bijvoorbeeld om uw garagedeur te openen of om de verlichting in te schakelen wanneer u 's avonds thuis komt.

 

Klein in formaat

De Aeotec Key Fob GEN5 heeft alle functionaliteit van de vernieuwde Z-Wave plus chip in een heel klein formaat. De Key Fob is ontworpen om perfect aan uw sleutelbos te passen. Zo heeft u, uw afstandsbediening altijd binnen handbereik.

Bedien scenes

U heeft niet voor elk apparaat dat u wilt schakelen een andere knop nodig. Elke knop kan gekoppeld worden aan meerderen Z-Wave apparaten zodat u met een druk op de knop alles in kunt schakelen.

4 knoppen, 8 scenes

Één klein device maar u heeft de beschikbaarheid over 4 knoppen om apparaten direct te kunnen schakelen of tot 8 scenes aan te kunnen sturen.

Vervangbare batterij

Door het gebruik van de vernieuwde Z-Wave plus chip zal de batterij in de Key Fob veel langer mee gaan. Mocht deze toch leeg raken kan deze eenvoudig worden vervangen door een nieuwe CR2450 3V batterij.

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen