Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending boven €75,-
Uitgebreide productkennis
Tevredenheidsgarantie

Deur/Raam sensor 6

Brand Name :
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vraag ons naar de te verwachten levertijd
€60,95
  • Informatie
  • Reviews

Aeotec Deur/ Raam Sensor 6

 

De Deur/ Raam Sensor 6 van Aeotec is uiterst smal. Samen met het driehoekig design valt de sensor nagenoeg niet op. Zo is de Aeotec Deur/ Raam Sensor ideaal om uw ramen en deuren te monitoren in uw woonkamer. Deze sensor is niet alleen voor de beveiliging van uw huis maar maakt u huis een stuk intelligenter. Zo kunnen alle scenes reageren op het openen of sluiten van ramen en deuren.

 

 

De dunste in zijn segment

 

Alle kleuren

De behuizing van de Aeotec Deur Raam sensor is gemaakt van ABS plastic. Wilt u de kleur aan laten sluiten bij de kleur van het kozijn zodat hij niet meer opvalt. Dan kunt u hem eenvoudig overschilderen.

Oplaadbaar

Door de energie efficiënte Z-Wave plus chip gaat deze sensor minimaal 10 maanden mee op 1 accu lading. Is de sensor leeg dan kunt u hem opladen doormiddel van een USB kabel. In een paar uur kan de sensor dan weer een jaar mee.

Gemakkelijke installatie

Met drie schroeven en twee zelfklevende magneet strips is de Aeotec Deur/ Raam Sensor 6 gemakkelijk en snel geïnstalleerd. U hoeft niet in uw deur te boren om deze sensor te kunnen installeren.

Onzichtbaar

Door het smalle en kleine design van de Aeotec Deur/ Raam Sensor 6 valt de sensor helemaal niet op in het design van uw woning.

 

 

Compatibiliteit

Type gateway Compatible Software versie Opmerkingen
Fibaro Home Center Lite V4.090  
Fibaro Home Center 2 V4.090  
Benext gateway    

Compatible

Beperkt Compatible

Niet Compatible

Onbekend

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen